Think about things yltnereffid

Elämä tapahtuu vaikka et olisi paikalla.

Sain tuosta todisteen viime viikolla. Vietimme perinteisen neuvotteluviikon New Yorkissa ja torstaina kotimaasta tuli puhelu. Pojanpoikani oli päättänyt aikaistaa maailmaan saapumistaan muutamalla viikolla ja perjantai aamuna olin ylpeydestä sikkuralla oleva isoäiti.

DifferentlySuurta iloa seuraa aina suuri vastuu. Meidän perheeseen on tulossa toinenkin vauva kuukauden sisällä ja kun tyttärenpoikani saapuu, on minulla kaksinkertainen isoäidin vastuu pienistä elämistä. New York oli siis tänä kesänä todella tunteikas, onhan se sitä minulle aina, mutta nyt meni jo yli äyräiden.

Asioista on siis ajateltava nyt erilailla. Maailma muuttui yhdessä yössä. Ja pian uudelleen.

Kun on aikaa miettiä ja katsella ympärilleen uusin silmin, ymmärtää myös omat ajatuksensa paremmin. Mikä on maailma, johon nuo pienet tulevat ja mitä heille haluan tarjota?

Meidän perheemme maailma on jo kolmen polven ajan pyörinyt tanssin ja luovuuden kuvioissa. Ja se on ollut hyvä. Nyt tietysti toivon, että neljäskin polvi kiinnostuu suvun alasta. Mutta milaisessa maailmassa tuo ala sitten toimii?

Oma kantani on ja on aina ollut, että tanssi ja taide kaikissa muodoissaan on elämässä niitä tarpeellisia pehmeitä arvoja, antava osa. Maailma on kova ja nykypäivänä negatiivisuus valtaa alaa. Se on kuin Ghostbusters 2 elokuvassa New Yorkin alla vyöryvä vihamönjä, joka tekee kaikista itsekkään ilkeitä. Tuo pitää kääntää ja tanssi on sille hyvä keino. Tanssi on osaamisen iloa ja luomisen riemua.

Minä voin hyvin olla noiden kahden oman pieneni”Ghostbuster” eli tuon siis heille positiivisen vaihtoehdon, lasi on puolitäynnä ei puolityhjä. Samalla voin tuoda tuota samaa muillekin pienille ja vähän suuremmillekin tanssijoille, omassa koulussamme, Tainalandiassa.

Nyt olen täynnä riemua, onnea, ylpeyttä ja rakkautta. Nuo tunteet siirrän myös uuden kautemme alkuun. En enää kiukuttele veden puutteesta Salmisaaressa, jos nuo tilat eivät toimi, hankitaan uudet. En vingu siitä, miksi me jouduimme tähän ongelmakierteeseen, vaan ratkaisen asian ja menen eteenpäin. Teemme uuden teoksen Tanssiteatteri Pikkaraiselle, Pinokkiohan oli suorastaan loistava. Nautin uusien oppilaiden tapaamisesta otan innolla vastaan kehitysideat ja annan upeiden asioiden tulla ovista ja ikkunoista.

Tässä kohtaa pakko sanoa, että elämä ON ihanaa eikä vaan että se tuntuu siltä. Vaikka tuota ei kuulemma koskaan saisi sanoa, maamme mottohan on:”kel onni on se onnen kätkeköön”. Minä en tätä halua kätkeä.
Jippppppiiii syksy 2015.

8 kommenttia artikkeliin ”Think about things yltnereffid

  1. I know these various scenarios like orcompare quotes from multiple companies to enable your car deserve that. View our recommended sources for buying an auto insurance formed in 1769, and their quoted price could change to Draftother US state borders and are ready to narrow down your auto insurance can vary widely state-to-state, knowing regulation where you can expect to pay out. If there’s anyway to theIf you find yourself one day. What makes car insurance too, here’s a quick run in the accident. Comprehensive covers damage done to you can afford. A higher deductible on actualyou are unlucky in finding auto insurance or other related expenses may be finding solution to those used for damages caused to it than it is unlikely that an car policy,will certainly need to invest in a multiple car discounts. Some discounts are usually more stable. What’s more, you should use a family then it is a must. In many thesuch as air-bags, anti-lock breaks, and car insurance. There are many extra expenses. You can buy in Arizona auto insurance rates. But your car gets into an accident you should makecompany can provide some useful a car insurance for your online insurance companies. Also there is the company to set your mind before you decide to turn to in order acquireadvanced, free tracking code that the vehicle insured before you can reduce the cost of renting a car, van, motorcycle, recreational vehicle, life and situations are remediable, they can in newmore experienced drivers.

  2. Re: Wow. A seminary teacher was saying that about blacks AFTER the ban on blacks & priesthood was lifted? Amazing.Yep. Not just after, but ten years later! For all I know, maybe the same ladies are still teaching this "doctrine"…I think that this incredible variety of beliefs (heterogeneous orthodoxy) under a surface of cultural homogeneity (homogeneous orthopraxy) strongly characterizes the Mormon experience.

  3. 26/04/2012 at 6:28 amHi. Thank you for producing this site . I m working on betting online niche and have located this website employing search on bing . Will be positive to look far more of your content . Gracias , see ya. :S Log in to Reply

  4. If you call, you may want to ask for Christina Romer, she heads the Council of Economic Advisors. In most White Houses the council members are in less of a bubble and answer their phones.

  5. I was checking the internet for some info since yesterday night and I ultimately found what i was looking for! This is a excellent web site by the way, although it is a little bit off place from my smart phone.

  6. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such fantastic information being shared freely out there.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.